УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

arh1

Летњи универзитет АУ одржава се сваке године у јулу и августу. Програм се састоји од широког спектра курсева на основним и мастер студијама, који се у потпуности изводи на енглеском језику. АУ Летњи универзитет уписује локалне данске студенте, међународне редовне студенте, студенте на размени и студенте који плаћају школарину. Како се сва настава заснива на истраживању, курсеви имају снажну академску основу.   

 

Летњи универзитет у овој 2021. години нуди рекордан број курсева – више од 100 укупно.   

 

Архус универзитет, са којим Универзитет у Београду има споразум о сарадњи, такође је и један од партнера у оквиру недавно одобреног пројекта Erasmus+ програма, Европски универзитети, под називом Circle U. С обзиром на партнерство са Архус универзитетом, студенти Универзитета у Београду који буду заинтересовани за учешће у летњој школи биће ослобођени плаћања трошкова похађања курсева у оквиру ЛШ. Већина курсева биће онлајн, а уколико се студент одлучи за курсеве који се реализују на Архус универзитету, сносиће остале релевантне трошкове везане за пут у боравак у Данској.

 

С обзиром на чињеницу да је неопходна номинација Универзитета у Београду како би студенти били ослобођени плаћања трошкова одабраног курса, најљубазније Вас молимо да пријаве шаљете на маил prodekan.za.nastavu@arh.bg.ac.rs најкасније до 22. марта 2021. године. 

 

Додатне информације о понуди курсева и начину пријаве кандидата и остале релевантне информације доступне су на следећем линку: https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/