UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

arh1

Letnji univerzitet AU održava se svake godine u julu i avgustu. Program se sastoji od širokog spektra kurseva na osnovnim i master studijama, koji se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku. AU Letnji univerzitet upisuje lokalne danske studente, međunarodne redovne studente, studente na razmeni i studente koji plaćaju školarinu. Kako se sva nastava zasniva na istraživanju, kursevi imaju snažnu akademsku osnovu.   

 

Letnji univerzitet u ovoj 2021. godini nudi rekordan broj kurseva – više od 100 ukupno.   

 

Arhus univerzitet, sa kojim Univerzitet u Beogradu ima sporazum o saradnji, takođe je i jedan od partnera u okviru nedavno odobrenog projekta Erasmus+ programa, Evropski univerziteti, pod nazivom Circle U. S obzirom na partnerstvo sa Arhus univerzitetom, studenti Univerziteta u Beogradu koji budu zainteresovani za učešće u letnjoj školi biće oslobođeni plaćanja troškova pohađanja kurseva u okviru LŠ. Većina kurseva biće onlajn, a ukoliko se student odluči za kurseve koji se realizuju na Arhus univerzitetu, snosiće ostale relevantne troškove vezane za put u boravak u Danskoj.

 

S obzirom na činjenicu da je neophodna nominacija Univerziteta u Beogradu kako bi studenti bili oslobođeni plaćanja troškova odabranog kursa, najljubaznije Vas molimo da prijave šaljete na mail prodekan.za.nastavu@arh.bg.ac.rs najkasnije do 22. marta 2021. godine. 

 

Dodatne informacije o ponudi kurseva i načinu prijave kandidata i ostale relevantne informacije dostupne su na sledećem linku: https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/