UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Plakat web

Francusko-srpska privredna komora i Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pozivaju studente, predstavnike institucija i predstavnike privrede na skup pod nazivom VEŠTINE BUDUĆNOSTI, koji će se održati u utorak, 10.marta 2020.godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu od 11 do 15 časova.

Skup se organizuje radi zajedničke diskusije na temu veština budućnosti sa makroekonomskog, sociološkog i tehnološkog aspekta, sa ciljem da se mladima bliže predstavi trenutno tržište rada i očekivanja u budućnosti i da im se daju smernice kako sebe bolje da pripreme za poslovni ambijent.

Programom su predviđene dve panel diskusije, nakon kojih će za studente biti realizovane radionica i simulacije intervjua za posao.

Na panel diskusijama biće reči o značaju startapova za privredni ekosistem, kao i o tome kako će novi trendovi poput globalne povezanosti, pametnih  mašina i novih medija uticati na radna mesta u budućnosti.

Radionica i simulacije za intervju za posao vodiće stručnjaci iz partnerskih organizacija, a namenjene su studentima i studentkinjama koji su pri kraju studija ili su nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu i nalaze se u procesu traženja posla u Srbiji i žele da unaprede svoje veštine predstavljanja poslodavcu na razgovoru za posao.

Mole se zainteresovani da se prijave za učešće najkasnije do 9.marta popunjavanjem prijavnog formulara na linku: http://skr.rs/AVW. Broj mesta je ograničen.

 

PDF