УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Отворена врата Архитектонског факултета за мастер студије – 4. јул 2019.

2019_AF_Otvorena_vrata_master_thumb-770x578

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ

Пријављивање је обавезно!

Неопходно је да се пријавите за учешће на следећи начин: Ваше име и презиме, контакт телефон, годину рођења, назив факултета на коме студирате или сте завршили основне студије пошаљете на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до 2. јула 2019. године.

Архитектонски факултет у Београду Вас позива на отворена врата на упознавање са разноврсном понудом мастер студија!

Мастер студије на Архитектонском факултету обухватају три студијска програма:

  1. Архитектура
  2. Унутрашња архитектура
  3. Интегрални урбанизам

Сваки од ових програма доноси широк спектар знања из области архитектуре и урбанизма, дизајна и уметности, техничко-технолошких и хуманистичких наука, што отвара мноштво каријерних путева који ће вам омогућити да пронађете управо своје место као будући професионалац.

Стога вас позивамо да нас посетите и већ сада упознате неке од наставника, искусите један дан на факултету и стекнете увид у студентски живот из прве руке!

Отворена врата ће се одржати 4. јула 2019. године у трајању 10.00-13.00h.

Неопходно је да се пријавите за учешће на следећи начин: Ваше име и презиме, контакт телефон, годину рођења, назив факултета на коме студирате или сте завршии основне студије пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до 2. јула 2019. године.

Током отворених врата, првобитно ће бити одржана кратка презентација свих мастер студијских програма са свим информацијама о начину пријављивања, пријемном испиту, упису и условима за студирање, а затим обилазак факултета и посета студио пројектима са сваког од мастер програма, где ћете моћи да видите радове студената, разговарате са студентима о њиховим утисцима, послушате савете наставнике и стекнете увид о нашим студијама.

 

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

Arhitektonsko_fakultet_II_sprat_thumb