UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2019_AF_Otvorena_vrata_master_thumb-770x578

UPUTSTVO ZA PRIJAVLJIVANJE

Prijavljivanje je obavezno!

Neophodno je da se prijavite za učešće na sledeći način: Vaše ime i prezime, kontakt telefon, godinu rođenja, naziv fakulteta na kome studirate ili ste završili osnovne studije pošaljete na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do 2. jula 2019. godine.

Arhitektonski fakultet u Beogradu Vas poziva na otvorena vrata na upoznavanje sa raznovrsnom ponudom master studija!

Master studije na Arhitektonskom fakultetu obuhvataju tri studijska programa:

  1. Arhitektura
  2. Unutrašnja arhitektura
  3. Integralni urbanizam

Svaki od ovih programa donosi širok spektar znanja iz oblasti arhitekture i urbanizma, dizajna i umetnosti, tehničko-tehnoloških i humanističkih nauka, što otvara mnoštvo karijernih puteva koji će vam omogućiti da pronađete upravo svoje mesto kao budući profesionalac.

Stoga vas pozivamo da nas posetite i već sada upoznate neke od nastavnika, iskusite jedan dan na fakultetu i steknete uvid u studentski život iz prve ruke!

Otvorena vrata će se održati 4. jula 2019. godine u trajanju 10.00-13.00h.

Neophodno je da se prijavite za učešće na sledeći način: Vaše ime i prezime, kontakt telefon, godinu rođenja, naziv fakulteta na kome studirate ili ste završii osnovne studije pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do 2. jula 2019. godine.

Tokom otvorenih vrata, prvobitno će biti održana kratka prezentacija svih master studijskih programa sa svim informacijama o načinu prijavljivanja, prijemnom ispitu, upisu i uslovima za studiranje, a zatim obilazak fakulteta i poseta studio projektima sa svakog od master programa, gde ćete moći da vidite radove studenata, razgovarate sa studentima o njihovim utiscima, poslušate savete nastavnike i steknete uvid o našim studijama.

 

DOBRODOŠLI NA ARHITEKTONSKI FAKULTET!

Arhitektonsko_fakultet_II_sprat_thumb