UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Obaveštavamo vas da je u nedelju, 21.04.2019. godine uspešno izvedena Simulacija Prijemnog ispita 2019. i da je dovoljno otkrila na kakav način ćemo ubuduće testirati sklonosti i sposobnosti za studiranje arhitekture. Povodom simulacije odazvao se veliki broj zainteresovanih, a polagalo je 415 kandidata.

Kako ova simulacija nije bila zamišljena kao takmičenje kandidata, spisak koji objavljujemo pruža uvid u postignute rezultate. Kandidati koji su uradili probni Prijemni, sada mogu pažljivo da prouče svoje dobre i loše odgovore, a time poboljšaju svoje šanse za uspeh na pravom Prijemnom ispitu Arhitektonskog fakulteta u junu. Spisak je formiran po broju prijave.

Očekujemo da će budući Univerzitetski konkurs za upis u školsku 2019/20. godinu biti objavljen do kraja ovog meseca.

Sve informacije vezane za prijavu i proceduru polaganja Prijemnog ispita 2019. godine biće objavljivane blagovremeno na našem vebsajtu. Takođe, biće objavljen i Informator 2019. koji sadrži uslove, način i postupak upisa u prvu godinu Osnovnih i Integrisanih akademskih studijskih programa na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu za školsku 2019/20. godinu.

Do tada, hvala vam na učešću u simulaciji.

Želimo vam dobrodošlicu i mnogo uspeha na predstojećem Prijemnom ispitu 2019!

Hashtag: #PrijemniispitAF2019


Rešenje testa sa Simulacije Prijemnog ispita 2019 Spisak rezultata sa Simulacije Prijemnog ispita 2019

Aktuelne vesti za Prijemni ispit 2019.