UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2018_Make-Tech-Alliance-with-Data-Science

BEST-Beograd_logo250x110

BEST međunarodni akademski seminari se organizuju širom Evrope, a za cilj imaju unapređenje studenata iz oblasti tehnologije i inženjerstva. Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje ovakav međunarodni seminar od 12. do 21. jula 2018. godine već 15. put zaredom, ove godine pod nazivom “Make Tech Alliance with Data Science”, a posetiće ga studenti iz 13 evropskih zemalja. Innovation in Data Science Day održaće se u sklopu seminara, ali će biti otvoren i za domaće studente.

Projekat je namenjen studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta širom Evrope. Cilj predavanja će biti da učesnici nauče šta je Data Science, gde se sve može primeniti, kako izgleda posao Data Scientist-a kao i kako izgleda biznis aspekt ovog zanimanja. Na osnovu stečenog znanja, polaznici će kao završni ispit raditi studiju slučaja koji bi predstavljao realan problem sa kojim se kompanije susreću i koji bi obuhvatao sve oblasti obrađene na predavanjima. Ovo je odlična prilika da polaznici pokažu svoju kreativnost i stečeno znanje tokom seminara.

Cilj je između ostalog i širenje svesti o ovom novom zanimanju koje će u skorijoj budućnosti biti jedno od najzastupljenijih i najtraženijih zanimanja. Ono što je novitet ove godine jeste to što će jedan dan biti posvećen Data Science-u i biće otvorenog tipa za sve studente koji imaju želju da unaprede svoje osnove o Data Science-u.

Ovim putem pozivamo sve studente koji su zainteresovani u oblasti IT-ja i programiranja da prisustvuju danima otvorenih vrata i podignu svoje znanje na viši nivo. Usavršite veštine iz oblasti Data Science-a i dobijte priliku za praksu ili posao!


Povezani tekstovi:
Sajam poslova: JobFair16
Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2016.
Sajam poslova: JobFair 15
Seminar dizajna i brendiranja: BEST Design Week (01. – 07. jun 2014)


Sva predavanja održavaće se na engleskom jeziku zbog inostranih učesnika. Zajedno sa našim studentima, inostrani učesnici iz 13 evropskih zemalja imaće priliku prošire svoje znanje kao i da se upoznaju međusobno i druže.

Savršena prilika da na jedan zanimljiv način unapredite svoje veštine i dobijete mogućnost za posao ili praksu.

Prijavi se putem forme: https://goo.gl/forms/eu4tJq5cxXz2N2at1
Više informacija možete naći na sajtu: http://course.best.rs
Raspored dešavanja možete pogledati ovde.

0