UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs: Falling Walls Lab Belgrade – inovativna platforma za predstavljanje istraživačkih projekata

2018_Falling-Walls-Lab_Belgrade

DAAD_logo_opt

DAAD – (Deutsche Akademische Austauschdienst) Informativni centar Beograd u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer (Konrad-Adenauer-Stiftung), Fondacijom Hajnrih Bel (Heinrich-Böll-Stiftung), Perform-om, Univerzitetom u Beogradu, Babylon-om i KC Grad-om organizuje drugi Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama.

Događaj će se održati 24. juna 2018. godine, sa početkom u 18.30h u Kulturnom centru GRAD, Braće Krsmanović 4, Beograd.

Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communication pre samog Lab-a. Falling Walls Lab je namenjen studentima, istraživačima i naučnicima (BA, MA, PhD, postdoc).

Za Falling Walls Lab Belgrade imaju pravo da apliciraju:
· aplikanti sa diplomom Bachelor koju nisu stekli pre više od 10 godina
· aplikanti sa diplomom Master koju nisu stekli pre više od 7 godina
· aplikanti sa diplomom PhD koju nisu stekli pre više od 5 godina
· postdoc i studenti koji su trenutno upisani na univerzitet.

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Belgrade se šalju centralno preko portala na http://falling-walls.com/lab/apply do 27. maja 2018. godine.

Svaki učesnik ima tri minuta u kojima će predstaviti svoju ideju ili projekat i ubediti lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli.

Pobednik beogradskog Falling Walls Lab-a kao nagradu dobija učešće u finalu Falling Walls Lab u Berlinu 08. novembra, kao i prisustvo na Falling Walls konferenciji 09. novembra 2018. godine.

Ukoliko imate pitanja, molimo vas da se obratite DAAD informativnom centru u Beogradu (info@daad.rs) ili Falling Walls fondaciji (lab@falling-walls.com).

Prijavite se!

Falling Walls Lab Belgrade – Call for Applications