УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2018_Generator-FLUO

Generator-FLUO_logo180x85px

Након великог успеха првог Генератор конкурса, Societe Generale банка наставља да заједно са партнерима подстиче иновације, охрабрујући и студенте да се прикључе! Лансиран је Генератор Флуо – конкурс за све студенте од 18 до 27 година са великим идејама и предузетничким духом.

Крени у реализацију, пријави своју иновацију!

Желиш да мењаш ствари и направиш разлику? Желиш да покренеш нову или унапредиш постојећу бизнис идеју која је иновативна, остварива и одржива? Уколико је одговор „да“, пар корака те дели од бројних награда, прилика и могућности. Генератор Флуо награђује 10 студентских иновативних предузетничких идеја, без обзира на делатност, од којих најбоља осваја незаборавно путовање у Париз, у средиште иновација Societe Generale Grupe, уз џепарац и јединствено упознавање француске културе и града светлости из ваздуха. Очекује те и низ вредних награда многобројних партнера! Можеш се пријавити сам или као студентски тим (до три члана), тако што ћеш попунити једноставан онлајн формулар до 09. априла 2018.

Разради иновацију уз помоћ ментора!

Жири ће направити ужи избор од 40 пројеката. Полуфиналисти ће имати две недеље да уз помоћ ментора разраде и пошаљу бизнис план. Креатори најбољих пројеката биће позвани да уживо презентују своју иновацију а одабраних 10 иде у финале!

Промовиши иновацију, прикупи гласове!

Ово је прилика да се за твоју идеју надалеко чује! Свих 10 финалиста биће промовисано видео клипом на сајту и они улазе у трку за главну награду, награде партнера, а иновација са највише гласова јавности осваја награду публике. Ко ће ићи на инспиративно путовање у Париз сазнаћемо након финала 31. маја када ће финалисти своје идеје презентовати пред жиријем, медијима, предузетницима и инвеститорима.

Зато, ако имаш иновацију која ти се мота по глави и верујеш у свој пројекат – ово је прилика за тебе.

Прикључи се!

Додатне информације и услове конкурса пронађи на www.generator.rs


Повезани текстови:
Догађај: VR Hyper Reality хакатон у Београду 2018.
Twist Box – Соларни декатлон: наши студенти настављају пут до Дубаија
Такмичење: Најбоља StartUp идеја
Конкурс EXIT фондације: Млади хероји Србије


  • Главна награда:
    Проведи седам дана у Паризу и упознај свет иновација Societe Generale Grupe!
    Размењуј идеје у граду светлости у међународном стартап окружењу и развијај иновацију. Главну награду додељују Societe Generale банка и Инфостуд група, а Generali Osiguranje Srbija обезбеђује за сваког члана победничког тима и џепарац у динарској противвредности од 500 евра, полисе путног здравственог осигурања у току трајања наградног путовања и незабораван обилазак Париза балоном. Француски Институт у Србији ће победницима приредити и јединствено упознавање са француском културом.
  • Награда публике:
    Comtrade пакет паметних уређаја Tesla – TV за пројектни тим + паметни телефон и таблет за сваког члана тима!

Инфостуд група, Generali Osiguranje Srbija, Comtrade, Gigatron, Mainstream, Doncafe, Coca Cola HBC Srbija, ICT Hub, StartIt, Startup Centar и ИРЦ ФОН – награђују иновације специјалним наградама!

Конкурс подржавају и Иницијатива Дигитална Србија и Француски институт у Србији, Европски омладински центар и скоро 70 факултета и Универзитета и студентских организација.