UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2018_Generator-FLUO

Generator-FLUO_logo180x85px

Nakon velikog uspeha prvog Generator konkursa, Societe Generale banka nastavlja da zajedno sa partnerima podstiče inovacije, ohrabrujući i studente da se priključe! Lansiran je Generator Fluo – konkurs za sve studente od 18 do 27 godina sa velikim idejama i preduzetničkim duhom.

Kreni u realizaciju, prijavi svoju inovaciju!

Želiš da menjaš stvari i napraviš razliku? Želiš da pokreneš novu ili unaprediš postojeću biznis ideju koja je inovativna, ostvariva i održiva? Ukoliko je odgovor „da“, par koraka te deli od brojnih nagrada, prilika i mogućnosti. Generator Fluo nagrađuje 10 studentskih inovativnih preduzetničkih ideja, bez obzira na delatnost, od kojih najbolja osvaja nezaboravno putovanje u Pariz, u središte inovacija Societe Generale Grupe, uz džeparac i jedinstveno upoznavanje francuske kulture i grada svetlosti iz vazduha. Očekuje te i niz vrednih nagrada mnogobrojnih partnera! Možeš se prijaviti sam ili kao studentski tim (do tri člana), tako što ćeš popuniti jednostavan onlajn formular do 09. aprila 2018.

Razradi inovaciju uz pomoć mentora!

Žiri će napraviti uži izbor od 40 projekata. Polufinalisti će imati dve nedelje da uz pomoć mentora razrade i pošalju biznis plan. Kreatori najboljih projekata biće pozvani da uživo prezentuju svoju inovaciju a odabranih 10 ide u finale!

Promoviši inovaciju, prikupi glasove!

Ovo je prilika da se za tvoju ideju nadaleko čuje! Svih 10 finalista biće promovisano video klipom na sajtu i oni ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova javnosti osvaja nagradu publike. Ko će ići na inspirativno putovanje u Pariz saznaćemo nakon finala 31. maja kada će finalisti svoje ideje prezentovati pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima.

Zato, ako imaš inovaciju koja ti se mota po glavi i veruješ u svoj projekat – ovo je prilika za tebe.

Priključi se!

Dodatne informacije i uslove konkursa pronađi na www.generator.rs


Povezani tekstovi:
Događaj: VR Hyper Reality hakaton u Beogradu 2018.
Twist Box – Solarni dekatlon: naši studenti nastavljaju put do Dubaija
Takmičenje: Najbolja StartUp ideja
Konkurs EXIT fondacije: Mladi heroji Srbije


  • Glavna nagrada:
    Provedi sedam dana u Parizu i upoznaj svet inovacija Societe Generale Grupe!
    Razmenjuj ideje u gradu svetlosti u međunarodnom startap okruženju i razvijaj inovaciju. Glavnu nagradu dodeljuju Societe Generale banka i Infostud grupa, a Generali Osiguranje Srbija obezbeđuje za svakog člana pobedničkog tima i džeparac u dinarskoj protivvrednosti od 500 evra, polise putnog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja nagradnog putovanja i nezaboravan obilazak Pariza balonom. Francuski Institut u Srbiji će pobednicima prirediti i jedinstveno upoznavanje sa francuskom kulturom.
  • Nagrada publike:
    Comtrade paket pametnih uređaja Tesla – TV za projektni tim + pametni telefon i tablet za svakog člana tima!

Infostud grupa, Generali Osiguranje Srbija, Comtrade, Gigatron, Mainstream, Doncafe, Coca Cola HBC Srbija, ICT Hub, StartIt, Startup Centar i IRC FON – nagrađuju inovacije specijalnim nagradama!

Konkurs podržavaju i Inicijativa Digitalna Srbija i Francuski institut u Srbiji, Evropski omladinski centar i skoro 70 fakulteta i Univerziteta i studentskih organizacija.