UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izbor u zvanje asistenta: Ana Kontić, mast.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 18/01/2018
    Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor saradnika za užu naučnu oblast: Arhitektonsko konstrukterstvo i konstruktivni sistemi, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Ana Kontić, mast.inž.arh., izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor u zvanje vanrednog profesora: dr Aleksandra Đukić, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 18/01/2018
    Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu oblast: Urbanizam, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Aleksandra Đukić, dipl.inž.arh., izabere u zvanje vanrenog profesora, na Departmanu za urbanizam, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalaze se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupani su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor: dr Marina Nenković-Riznić, dipl. prostorni planer

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 18/01/2018
    Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor u naučno zvanje stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Marina Nenković-Riznić, dipl. prostorni planer, izabere u zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije se nalazi u Opštoj službi Fakulteta (II sprat, soba 204) i dostupan je javnosti trideset dana od dana objavljivanja ovog oglasa.