UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

logo_iaeste_small_opt

Obaveštavamo zainteresovane da i ove godine, po 67. put, Nacionalni komitet IAESTE-a Srbije raspisuje konkurs za slanje studenata tehničkih fakulteta kao i fakulteta prirodnih nauka na STRUČNU PRAKSU U INOSTRANSTVU tokom letnjih meseci 2018. godine, a u trajanju od najmanje šest (6) nedelja. Konkursom su obuhvaćeni studenti svih Univerziteta u Srbiji.

Kandidati treba da ispunjavaju sledeće uslove:
– da su studenti koji tokom svog školovanja nisu gubili godinu;
– da im je prosečna ocena od početka studija veća od 7,50;
– da vladaju jednim od sledećih stranih jezika: engleskim, nemačkim ili španskim;
– da nisu stariji od 28 godina.

Konkurs je otvoren do 15. decembra 2017. godine.

Sa Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta pravo da konkurišu za praksu i usavršavanje imaju studenti:

IV godine studija Arhitektonskog fakulteta (I godina Master akademskih studija)

Neophodno je popuniti on-line prijavu, a zatim predati uverenje o položenim ispitima i podneti indeks na uvid u prostorijama IAESTE-a svakog radnog dana od 11 do 15 časova zaključno sa 15.12.2017. godine.

Kandidati će krajem decembra polagati ispit iz engleskog jezika, u prostorijama IAESTE (Beograd, Karnegijeva 4, I sprat). Termini i raspored polaganja će biti objavljeni na adresi www.iaeste.ac.rs. Rezultati ispita će biti istaknuti na oglasnoj tabli IAESTE-a po završetku ispita.

Po završetku konkursa fakulteti će, na osnovu prosečne ocene, utvrditi rang liste i dostaviti ih Pododboru IAESTE Beograd do 16. februara 2018. godine.

Napomena: Za studente koji imaju mogućnost da preko Studentskih servisa svojih fakulteta obezbede spisak položenih ispita sa ocenama neće biti potrebno da, prilikom verifikacije prijave u kancelariji IAESTE-a, dostavljaju uverenja o položenim ispitima.

IAESTE-BU-Konkurs-2018