UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

USE-IT_Belgrade_2018_opt

Tacka-komunikacije_logo

Radionica osmišljavanja i prikupljanja materijala za nove tačke beogradske mape: USE IT BELGRADE 2018

Tačka komunikacije vas poziva da učestvujete radionici osmišljavanja i pripreme novih sadržaja za beogradsku mapu za 2018 godinu. USE IT Europe (https://www.use-it.travel/home) je evropska licenca turstičkih mapa za mlade namenjih putnicima, a ne turistima. Sadržaj mape predlažu i pripremaju isključivo mladi. Do sada, na platformi postoji oko 40 gradova, a od prošle godine, dodali smo još jednu.

https://www.use-it.travel/cities/detail/belgrade/

USE IT Europe je:
• napravljena od strane lokalaca,
• bez turističkih “nebuloza”,
• nudi uvek svež sadržaj,
• besplatna je
• nije komercijalnog karaktera – bez sponzorisanog sadržaja!!!

Na ovoj radionici ćete zajedno sa koordinatorima i urednicima beogradskog izdanja za 2017 godinu imati priliike da izaberete mesta u gradu na koja biste voleli da odvedete goste iz inostranstva, a sa druge strana da naučite kako se pišu opisi koji predstavljaju gore navedne vrednosti USE IT pokreta.

Prijave za radionicu na mejl: info@tackakomunikacije.org do ponoći, 06.decembra 2017. godine. Učestvovanje u radionici je besplatno, pošaljite nam samo ime, prezime, kontakt mejl, zanimanje i godine / starost.

Poželjno je, ali ne i obavezno da učesnici radionice mogu da pišu sadržaje na engleskom. Pored toga, navedite nam svoja tri omiljena mesta u Beogradu to mogu biti javni prostor, mesta za izlazak, restorani, kafići, galerije, ćoškovi, kejovi i opišite nam u jednoj rečenici zašto ih volite.

Radionica će se odražati 09.12. i 10.12.2017. godine, u Magacinu, u Kraljevića Marka 4 u vremenu od 12.00 do 17.00 časova.

Prijavite se!

USE-IT_Belgrade_map_2017

USE IT BELGRADE 2017 mapa

USE-IT_Belgrade_main