UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2016_Kruna-uspeha_Dodela-nagrada

Dodela nagrada za 2016. godinu – Rektorat Univerziteta u Beogradu | Foto © Petite Genève Petrović

Kruna-uspeha_logo

Kruna uspeha za najbolje studente
Otvoren konkurs za diplomce Univeziteta u Beogradu

Porodična firma Petite Geneve Petrović, uz podršku Ambasade Švajcarske federacije, sada već 12. godinu zaredom nagrađuje najbolje diplomce Univerziteta u Beogradu. Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije).

Kompanija „Petite Geneve Petrović” odgovornim poslovanjem i željom da ulaže u razvoj zajednice u kojoj posluje, svake godine odaje priznanje najvrednijim i najtalentovanijim studentima Beogradskog univerziteta. Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce, mlade i perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kao što su zaposlenje i izgradnja karijere.

Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli kroz intervju sa članovima komisije koju čini nezavisni stručni žiri. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer biraju najbolje od najboljih.

Kao podstrek i motivaciju za dalje usavršavanje, porodica Petrović odlučila je da odabrani tandem diplomaca daruje Rolex časovnicima, pa tako nagrada „Kruna uspeha” prevazilazi individualno priznanje i ukazuje na potencijal podrške mladim stručnjacima iz svih oblasti, ali i na simboličan način podstiče razvoj društvene svesti o budućnosti uspešnije i perspektivnije Srbije.

2016_Kruna-uspeha_Ana-Arsenijevic-i-Nikola-Ristic

Dobitnici nagrade za 2016. godinu: Ana Arsenijević, master Biološkog fakuleta i Nikola Ristić, diplomac Fakulteta političkih nauka | Foto © Petite Genève Petrović

Konkurs je otvoren od 25. oktobra do 08. novembra 22. novembra 2017. godine. Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:
• Detaljnu biografiju
• Fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama
• Fotografiju novijeg datuma

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.krunauspeha.rs, putem telefona 011/367-47-72 ili e-mail adresea krunauspeha@havas.rs svakog radnog dana od 12 do 16 časova.