UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
 • en
 • sr
 • Predavanje u vezi studentskog konkursa kompanije Stattwerk za eko-centar na Zelenom vencu

  By Arhitektonski fakultet on 05/10/2017
  / 12.10.2017. u 19.15h, amfiteatar / Stattwerk d.o.o, projektantski biro iz Beograda, ogranak istoimene nemačke kompanije, podstiče studente svih arhitektonskih fakulteta na teritoriji Republike Srbije da razmišljaju o održivim arhitektonskim projektima konkursom za rešenje dizajna fasade balkanskog eko-centra na Zelenom vencu...
 • MASA-23030-04: Upotreba nasleđa u savremenoj arhitekturi: Odloženo predavanje 06. oktobra 2017.

  By Arhitektonski fakultet on 05/10/2017
  Obaveštavaju se studenti II godine Master akademskih studija da se predavanje iz Izbornog predmeta 3 - Upotreba nasleđa u savremenoj arhitekturi kod profesora Ivana Raškovića, zakazano za petak, 06. oktobra u 12.15h, pomera za petak, 13. oktobra 2017. godine u istom terminu. Za više informacija kontaktirajte ass. Miloša Kostića putem email-a: mlskst@gmail.com
 • Izbor u zvanje docenta: dr Đorđe Đorđević, dipl.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 05/10/2017
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu oblast: Nacrtna geometrija i geometrija arhitektonske forme, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Đorđe Đorđević, dipl.inž.arh, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalaze se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor u zvanje vanrednog profesora: dr Jasna Čikić-Tovarović, dipl.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 05/10/2017
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu oblast: Arhitektonske konstrukcije, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Jasna Čikić-Tovarović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalaze se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor u zvanje docenta: dr Grozdana Šišović, dipl.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 05/10/2017
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Grozdana Šišović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalazi se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupani su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.