UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izložba: Preko crte – Galerija GrAF

    By Arhitektonski fakultet on 29/08/2017
    / do kraja septembra 2017, Galerija GrAF / Pozivamo Vas na izložbu radova studenata prve godine Osnovnih i Integrisanih akademskih studija, nastalih u okviru radionice Preko crte. Radionica je realizovana pod okriljem Kabineta za vizuelne komunikacije 341 sa idejom učešća studenata na konkursu za vizuelni identiteta 49. Majske izložbe. Majska izložba, koju tradicionalno organizuje Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, predstavlja jednu od najznačajnih kulturnih manifestacija kod nas i ujedno najveću smotru primenjene umetnosti i dizajna.
  • Izložba: Ko to tamo puši? – Galerija GrAF

    By Arhitektonski fakultet on 29/08/2017
    / do kraja septembra 2017, Galerija GrAF / Pozivamo Vas na izložbu grafičkih radova članova Kabineta za vizuelne komunikacije 341 i studenata prve godine – Ko to tamo puši? Projekat je nastao kao grafički odgovor članova Kabineta za vizuelne komunikacije pozivu Uprave Arhitektonskog fakulteta za dosledno sprovođenje Zakonske odredbe o zabrani pušenja u zatvorenom radnom i javnom prostoru zgrade Fakulteta. U celokupan projekat su aktivno uključeni i studenti prve godine Osnovnih i Integrisanih akademskih studija, čiji izloženi radovi predstavljaju samostalan odgovor na postavljeni zadatak.
  • Izložba: Dijagram – Galerija GrAF

    By Arhitektonski fakultet on 29/08/2017
    / do kraja septembra 2017, Galerija GrAF / Pozivamo Vas na izložbu selektovanih radova studenata prve godine Osnovnih i Integrisanih akademskih studija – Dijagram. Ovom izložbom je predstavljen deo ispitnog zadatka rađenog na predmetu Arhitektonska grafika, čiji je cilj bio da se kroz inventivan i redukovan grafički izraz, u formi dijagrama, prikažu određene semestralne aktivnosti nastale u procesu realizacije predmetnih zadataka.
  • OASA-35050 i IASA-35050 – Instalacije: Septembarski ispitni rok – Uvid u radove

    By Arhitektonski fakultet on 29/08/2017
    Obaveštavaju se studenti III godine Osnovnih akademskih studija i Integrisanih akademskih studija da će se uvid u ispitne radove iz predmeta Instalacije održati u sredu, 30. avgusta 2017. godine u 13.00h u kabinetu 304.