УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Изложба: Преко црте – Галерија ГрАФ

    By Архитектонски факултет on 29/08/2017
    / до краја септембра 2017, Галерија ГрАФ / Позивамо Вас на изложбу радова студената прве године Основних и Интегрисаних академских студија, насталих у оквиру радионице Преко црте. Радионица је реализована под окриљем Кабинета за визуелне комуникације 341 са идејом учешћа студената на конкурсу за визуелни идентитета 49. Мајске изложбе. Мајска изложба, коју традиционално организује Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије, представља једну од најзначајних културних манифестација код нас и уједно највећу смотру примењене уметности и дизајна.
  • Изложба: Ко то тамо пуши? – Галерија ГрАФ

    By Архитектонски факултет on 29/08/2017
    / до краја септембра 2017, Галерија ГрАФ / Позивамо Вас на изложбу графичких радова чланова Кабинета за визуелне комуникације 341 и студената прве године – Ко то тамо пуши? Пројекат је настао као графички одговор чланова Кабинета за визуелне комуникације позиву Управе Архитектонског факултета за доследно спровођење Законске одредбе о забрани пушења у затвореном радном и јавном простору зграде Факултета. У целокупан пројекат су активно укључени и студенти прве године Основних и Интегрисаних академских студија, чији изложени радови представљају самосталан одговор на постављени задатак.
  • Изложба: Дијаграм – Галерија ГрАФ

    By Архитектонски факултет on 29/08/2017
    / до краја септембра 2017, Галерија ГрАФ / Позивамо Вас на изложбу селектованих радова студената прве године Основних и Интегрисаних академских студија – Дијаграм. Овом изложбом је представљен део испитног задатка рађеног на предмету Архитектонска графика, чији је циљ био да се кроз инвентиван и редукован графички израз, у форми дијаграма, прикажу одређене семестралне активности настале у процесу реализације предметних задатака.
  • ОАСА-35050 и ИАСА-35050 – Инсталације: Септембарски испитни рок – Увид у радове

    By Архитектонски факултет on 29/08/2017
    Обавештавају се студенти III године Основних академских студија и Интегрисаних академских студија да ће се увид у испитне радове из предмета Инсталације одржати у среду, 30. августа 2017. године у 13.00h у кабинету 304.