UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Tribina i projekcija TV serije: Betonski spavači

    By Arhitektonski fakultet on 23/05/2017
    / tribina: 27.05.2017. u 16h, DOB / U okviru Drugog Plana B - festivala subverzivnog filma, a povodom prikazivanja serijala Betonski spavači u subotu, 27. maja 2017. godine, u 16 časova, u holu Doma omladine Beograda, održaće se tribina "Betonski spavači" posvećena ovoj hrvatskoj dokumentarnoj seriji. Razgovor vodi Ljubica Slavković, arhitekta iz Beograda, a u njemu učestvuju Saša Ban, reditelj i arh. Maroje Mrduljaš i Nevenka Sablić, scenaristi...
  • Doktorska disertacija i izveštaj Komisije: kandidat Tanja Bajić, mast.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 23/05/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, Beograd, obaveštava da su doktorska disertacija i izveštaj Komisije o oceni doktorske disertacije pod naslovom ”Kriterijumi u urbanističkom planiranju i projektovanju socijalnog stanovanja u Srbiji" Tanje Bajić, mast.inž.arh, dostupne javnosti u elektronskoj verziji na internet stranici, a u štampanom obliku u kancelariji 204, 30 dana pre usvajanja izveštaja na Nastavno-naučnom veću, kao i do odbrane disertacije.
  • Doktorska disertacija i izveštaj Komisije: kandidat Marija Obradović, mast.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 23/05/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, Beograd, obaveštava da su doktorska disertacija i izveštaj Komisije o oceni doktorske disertacije pod naslovom ”Putevi kulture i unapređenje zaštite i prezentacije srednjovekovnog sakralnog nasleđa u Srbiji" Marije Obradović, mast.inž.arh, dostupne javnosti u elektronskoj verziji na internet stranici, a u štampanom obliku u kancelariji 204, 30 dana pre usvajanja izveštaja na Nastavno-naučnom veću, kao i do odbrane disertacije.