УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Трибина и пројекција ТВ серије: Бетонски спавачи

    By Архитектонски факултет on 23/05/2017
    / трибина: 27.05.2017. у 16h, ДОБ / У оквиру Другог Плана Б - фестивала субверзивног филма, а поводом приказивања серијала Бетонски спавачи у суботу, 27. маја 2017. године, у 16 часова, у холу Дома омладине Београда, одржаће се трибина "Бетонски спавачи" посвећена овој хрватској документарној серији. Разговор води Љубица Славковић, архитекта из Београда, а у њему учествују Саша Бан, редитељ и арх. Мароје Мрдуљаш и Невенка Саблић, сценаристи...
  • Докторска дисертација и извештај Комисије: кандидат Тања Бајић, маст.инж.арх.

    By Архитектонски факултет on 23/05/2017
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, Београд, обавештава да су докторска дисертација и извештај Комисије о оцени докторске дисертације под насловом ”Критеријуми у урбанистичком планирању и пројектовању социјалног становања у Србији" Тање Бајић, маст.инж.арх, доступне јавности у електронској верзији на интернет страници, а у штампаном облику у канцеларији 204, 30 дана пре усвајања извештаја на Наставно-научном већу, као и до одбране дисертације.
  • Докторска дисертација и извештај Комисије: кандидат Марија Обрадовић, маст.инж.арх.

    By Архитектонски факултет on 23/05/2017
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, Београд, обавештава да су докторска дисертација и извештај Комисије о оцени докторске дисертације под насловом ”Путеви културе и унапређење заштите и презентације средњовековног сакралног наслеђа у Србији" Марије Обрадовић, маст.инж.арх, доступне јавности у електронској верзији на интернет страници, а у штампаном облику у канцеларији 204, 30 дана пре усвајања извештаја на Наставно-научном већу, као и до одбране дисертације.