УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

logo_iaeste_small_opt

Обавештавамо заинтересоване да и ове године, по 66. пут, Национални комитет IAESTE-а Србије расписује конкурс за слање студената техничких факултета као и факултета природних наука на СТРУЧНУ ПРАКСУ У ИНОСТРАНСТВУ током летњих месеци 2017. године, а у трајању од најмање шест (6) недеља. Конкурсом су обухваћени студенти свих Универзитета у Србији.

Кандидати треба да испуњавају следеће услове:
– да су студенти који током свог школовања нису губили годину;
– да им је просечна оцена од почетка студија већа од 7,50;
– да владају једним од следећих страних језика: енглеским, немачким или шпанским;
– да нису старији од 28 година.

Конкурс је отворен до 16. децембра 2016. године.

Са Универзитета у Београду – Архитектонског факултета право да конкуришу за праксу и усавршавање имају студенти:

IV године студија Архитектонског факултета (I година Мастер aкадемских студија).

Неопходно је попунити on-line пријаву, а затим предати уверење о положеним испитима и поднети индекс на увид у просторијама IAESTE-а сваког радног дана од 11 до 15 часова закључно са 16.12.2016. године.

Кандидати ће крајем децембра полагати испит из енглеског језика, у просторијама IAESTE (Београд, Карнегијева 4, I спрат). Термини и распоред полагања ће бити објављени на адреси www.iaeste.ac.rs. Резултати испита ће бити истакнути на огласној табли IAESTE-а по завршетку испита.

По завршетку конкурса факултети ће, на основу просечне оцене, утврдити ранг листе и доставити их Пододбору IAESTE Београд до 17. фебруара 2017. године.

Напомена: За студенте који имају могућност да преко Студентских сервиса својих факултета обезбеде списак положених испита са оценама неће бити потребно да, приликом верификације пријаве у канцеларији IAESTE-а, достављају уверења о положеним испитима.

IAESTE-BU-Konkurs-2017