UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs: Falling Walls Lab u Srbiji – inovativna platforma za predstavljanje istraživačkih projekata

LAB16-Serbia-1_web

DAAD – (Deutsche Akademische Austauschdienst) informativni centar Beograd u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer (The Konrad-Adenauer-Stiftung) organizuje prvi Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama.

Događaj će se održati 25. septembra 2016. godine u Kulturnom centru GRAD, Braće Krsmanović 4, Beograd.

Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communication pre samog Lab-a. Falling Walls Lab je namenjen studentima, istraživačima, i naučnicima (Bachelor, Master, PhD, PostDoc).

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Serbia se šalju centralno preko portala na http://falling-walls.com/lab/apply do 11. septembra 2016. godine. Svaki učesnik ima tri minuta u kojima će predstaviti svoju ideju ili projekat i ubediti lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli.

Pobednik srpskog Falling Walls Lab-a kao nagradu dobija učešće u finalnom Falling Walls Lab u Berlinu 8. novembra, kao i prisustvo na Falling Walls konferenciji 9. novembra 2016. godine.

Ukoliko imate pitanja, molimo vas da se obratite DAAD informativnom centru u Beogradu (info@daad.rs) ili Falling Walls fondaciji (lab@falling-walls.com).

Prijavite se!

Falling_Walls_COnference_Berlin_2016