УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

LAB16-Serbia-1_web

ДААД – (Deutsche Akademische Austauschdienst) информативни центар Београд у сарадњи са Фондацијом Конрад Аденауер (The Konrad-Adenauer-Stiftung) организује први Falling Walls Lab у Србији, иновативну платформу за представљање истраживачких пројеката у рангу научног пробоја у свим научним дисциплинама.

Догађај ће се одржати 25. септембра 2016. године у Културном центру ГРАД, Браће Крсмановић 4, Београд.

Учесници ће присуствовати ексклузивној и бесплатној радионици Science Communication пре самог Лаб-а. Falling Walls Lab је намењен студентима, истраживачима, и научницима (Bachelor, Мaster, PhD, PostDoc).

Апликације за учешће на Falling Walls Lab Serbia се шаљу централно преко портала на http://falling-walls.com/lab/apply до 11. септембра 2016. године. Сваки учесник има три минута у којима ће представити своју идеју или пројекат и убедити локални жири у иновативност своје замисли.

Победник српског Falling Walls Lab-а као награду добија учешће у финалном Falling Walls Lab у Берлину 8. новембра, као и присуство на Falling Walls конференцији 9. новембра 2016. године.

Уколико имате питања, молимо вас да се обратите ДААД информативном центру у Београду (info@daad.rs) или Falling Walls фондацији (lab@falling-walls.com).

Пријавите се!

Falling_Walls_COnference_Berlin_2016