UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2016_Fakro-Inspires

FAKRO, drugi po veličini proizvođač krovnih prozora u svetu i A10 – Časopis za Evropsku arhitekturu, sa oduševljenjem pozivaju studente arhitekture iz celog sveta da učestvuju u Međunarodnom dizajnerskom takmičenju FAKRO inspiriše – Prostor za nove vizije.

Takmičarski zadatak uključuje dizajniranje i dostavljanje arhitektonskog koncepta vizualizacije zgrade – rezidencije. Zgrada u projektu mora uključivati širok spektar FAKRO proizvoda (krovni prozori, ravni krovni prozori, merdevine za potkrovlje i dodatke za prozore). Zgrada mora biti dizajnirana tako da je njena realizacija moguća uz korišćenje dostupnih tehnologija. Dizajnirana zgrada takođe treba biti funkcionalna, energetski efikasna, puna svetla, korisnički i ekološki prihvatljiva. Telo zgrade treba da se u potpunosti uklapa u okolinu.

Nagrade u takmičenju su:

  • 1. i 2. mesto – AutoCAD Revit LT Suite – 1 godina pretplate s naprednom podrškom i vaučeri koji pokrivaju boravak u kompaniji FAKRO uz razgledanje grada Krakova i panel diskusiju sa Kšištofom Ingardenom (Krzysztof Ingarden).
  • 3 – 10. mesto – vaučeri koji pokrivaju boravak u kompaniji FAKRO uz razgledanje grada Krakova i panel diskusiju sa Kšištofom Ingardenom.

Rok za takmičenje: 01.03. – 12.09.2016.

Uslovi koje trebate ispuniti da bi učestvovali u takmičenju:
1. Izvršiti takmičarski zadatak u skladu sa pravilima i propisima.
2. Preuzeti, popuniti i potpisati obrazac za prijavu.
3. Skenirati dokument kojim se potvrđuje da li je učesnik student arhitekture.
4. Takmičarski zadatak, skenirani prijavni obrazac i dokument moraju biti upakovani u jedan folder koji će biti nazvan po kodu usvojenom od Odbora. Sačuvajte folder kao ZIP datoteku.
5. Učitajte folder na serveru.
6. Kopirajte generisani link i pošaljite ga na idc@fakro.pl
7. Pričekajte na informaciju da je vaš projekt kvalifikovan za evaluaciju od Žirija (do 10 dana).

Projekti u takmičenju će biti ocenjivani od strane međunarodnog Žirija!

Više informacija na: www.denaro.ba ili www.fakro.com

Facebook stranica konkursa: FAKRO International Design Competition

Sponzor takmičenja:
Autodesk_logo250

1