UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2016_Academic-to-Business_m

Konkurs za studente iz Beograda
Steknite iskustvo realnog poslovnog sveta – učestvujte u „Academic To Business“ programu

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je u okviru programa Pokreni se za budućnost raspisan novi konkurs Academic To Business (A2B) koji spaja studente i preduzetnike iz Beograda.

Program A2B je kreiran kako bi se preduzimljivim mladim ljudima pružila prilika da unaprede svoja znanja i veštine, oprobaju se u ulozi preduzetnika kroz rešavanje realnih i konkretnih poslovnih izazova i steknu preko potrebno praktično iskustvo.

U okviru A2B programa odabrani petočlani timovi studenata biće povezani sa selektovanim preduzetnicima na primeru čijeg poslovanja će rešavati poslovni zadatak. Upoznajući i analizirajuči poslovanje, akademci će moći neposredno da primene stečeno znanje na konkretnim situacijama u biznisu.

A2B konkurs je otvoren za studente završne godine osnovnih studija, studente master i doktorskih studija akreditovanih državnih i privatnih fakulteta Univerziteta u Beogradu, iz grupacija: društveno-humanističkih nauka, prirodno-matematičkih nauka i tehničko-tehnoloških nauka. Konkurs je takmičarskog karaktera. Pored intenzivnog poslovnog treninga koji očekuje sve finaliste, studenti članovi prvoplasiranih timova dobijaju vredne A2B stipendije. Svaki član prvoplasiranog tima biće nagrađen A2B stipendijom od 100.000 dinara, drugoplasiranog 80.000 dinara i trećeplasiranog 60.000 dinara. Preduzetnike očekuje finansijska podrška za implementaciju najboljih studentskih rešenja.

Konkurs je otvoren do 08. maja 2016. godine. Sve informacije i prijavni formulari nalaze se na sajtu www.pokrenisezabuducnost.rs u odeljku konkursi.

Program „Academic To Business“(A2B) sprovodi organizacija Centar za razvoj liderstva uz podršku kompanije Filip Moris.

Kompanija Filip Moris duže od decenije različitim donatorskim programima ulaže u svoje poslovno okruženje. Više od 1000 nagrađenih studenata, desetine njihovih ideja realizovanih u zajednici kroz društveno-korisne projekte, preko 400 pokrenutih malih porodičnih biznisa – samo su neki od dosadašnjih rezultata programa „Pokreni se za budućnost” i „Pokreni se za posao” koji se sprovode zahvaljujući podršci kompanije.

Kontakt:
Program „Pokreni se za budućnost“
tel: 062/226-525
e-mail: info@pokrenisezabuducnost.rs