UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Održana radionica Svetlosna gerila

    By Arhitektonski fakultet on 30/10/2015
    Radionica Svetlosna gerila održana je od 30. septembra do 02. oktobra 2015. godine u auli Zgrade tehničkih fakulteta, u okviru programa manifestacije Beograd svetlosti i Međunarodne godine svetlosti, pod mentorstvom španskog dizajnera svetla Ignacia Valera. Radionicu su organizovali Beogradski svetlosni detektivi u saradnji sa Masterdia programom za dizajn osvetljenja Politehničkog univerziteta u Madridu i Master akademskim studijama Unutrašnja arhitektura Arhitektonskog fakulteta u Beogradu - predmeti MUA-11062 STUDIO M01 AD – Seminar 1 – Simbol i oblik, prof. mr Branka Pavića i MUA-23062 STUDIO M03 AD – Seminar 1 – Adaptivnost, re-dizajn, prof. arh. Dejana Miljkovića...
  • Izbor: Jelena Ivanović, dipl.mat.

    By Arhitektonski fakultet on 30/10/2015
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Geometrija arhitektonske forme, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Jelena Ivanović, dipl.mat, izabere u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor: dr Jelena Živković, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 30/10/2015
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno planiranje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Jelena Živković, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za urbanizam, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor: dr Radojko Obradović, dipl.građ.inž. (dopunjeno)

    By Arhitektonski fakultet on 30/10/2015
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko konstrukterstvo, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Radojko Obradović, dipl.građ.inž, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.