UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Izbor: Dalia Dukanac, mast.inž.arh, Bojana Jerković, mast.inž.arh. i Maja Dragišić, dipl.inž.arh. (dopunjeno)

Izbor nastavnika i saradnika

28/08/2015

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet,
ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II,

obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor tri saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje i savremena arhitektura, stavlja na uvid javnosti.

Komisija predlaže da se Dalia Dukanac, mast.inž.arh, Bojana Jerković, mast.inž.arh i Maja Dragišić, dipl.inž.arh, izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitekturu za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.


18/09/2015

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet,
ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II,

obaveštava sve zainteresovane da se Dopuna Izveštaja Komisije za izbor tri saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje i savremena arhitektura, stavlja na uvid javnosti.

Komisija predlaže da se Dalia Dukanac, mast.inž.arh., Bojana Jerković, mast.inž.arh i Maja Dragišić, dipl.inž.arh, izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitekturu za navedenu oblast. Dopuna Izveštaja Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupna je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.