UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
ForumKreativnaEvropa_symbol_o

Pozivamo vas na Forum Kreativna Evropa 2015, koji se održava 27. i 28. aprila 2015. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca. Kako konkurisati na glavni program EU za kulturu – Kreativna Evropa, koji projekti su dobili podršku, šta čini dobru projektnu ideju, kako pravno, administrativno i finansijski upravljati projektima – ključne su teme o kojima će biti reči.

Za sve one koji se bave arhitekturom u Srbiji posebno je važno predstavljanje Evropske nagrade za savremenu arhitekturu koje će se održati u ponedeljak, 27. aprila 2015. godine u 17.45 časova u sali Josif Pančić. O nagradi će govoriti Milan Đurić, vanredni profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu i potpredsednik upravnog odbora Udruženja arhitekata Srbije. Ovo je prilika da se arhitekte bolje upoznaju sa mogućnostima međunarodnog delovanja i saradnje.

U Forumu Kreativna Evropa 2015 učestvuje preko sto profesionalaca iz oblasti kulture, a pored obuka, radionica, prezentacija i razgovora o projektima koji su dobili podršku programa Kreativna Evropa, na Forumu će biti organizovani speed-date-ovi sa profesionalcima u kulturi, prezentacije različitih izvora finansiranja, drugih EU programa, inostranih kulturnih centara u Srbiji, evropska nagrada za književnost, debate o kulturnoj politici, izložbe i koktel s DJ setom.

Detaljne informacije o forumu:
Desk Kreativna Evropa Srbija
Forum Kreativna Evropa 2015 – program

Forum je otvoren za sve posetioce koji treba da prijave svoje pristustvo do 24. aprila 2015. godine putem e-mail adrese reg.kreativnaevropa@gmail.com.

ForumKreativnaEvropa_thumb_o