UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Arhitektonski fakultet na Festivalu nauke Beograd 2014

    By Arhitektonski fakultet on 05/12/2014
    8. Festival nauke je upravo počeo u Beogradu, a time i predstavljanje Arhitektonskog fakulteta u okviru festivala sa programom “Sve u svemu: Prostor”. U prizemlju nekadašnje Robne kuće Kluz, od ranih jutarnjih sati tim Arhitektonskog fakulteta se druži sa učenicima osnovnih i srednjih škola iz Beograda i Srbije, a tokom vikenda nas očekuju i porodične posete i raznolika publika sačinjena od najmlađih do najstarijih posetilaca...
  • Izbor: dr Marija Maruna, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 05/12/2014
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno palniranje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr MARIJA MARUNA, dipl.inž.arh., izabere u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za urbanizam za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor: dr Ruža Okrajnov-Bajić, dipl.građ.inž.

    By Arhitektonski fakultet on 05/12/2014
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko konstrukterstvo, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr RUŽA OKRAJNOV-BAJIĆ, dipl.građ.inž., izabere u zvanje docenta na Departmanu za arhitektonske tehnologije za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Kurs 14.1. – Likovno prikazivanje u arhitekturi: drugi kolokvijum

    By Arhitektonski fakultet on 05/12/2014
    Obaveštenje studentima druge godine OASA 2014/15 koji pohađaju Kurs 14.1. - Likovno prikazivanje u arhitekturi u grupi profesora Jelenkovića, sredom od 18 do 22h: Drugi kolokvijum je zakazan za sredu, 10. decembra od 18 do 20:30h. Na kolokvijum doneti papir formata 50x70cm, lepak i materijale sa vežbi.