УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Архитектонски факултет на Фестивалу науке Београд 2014

    By Архитектонски факултет on 05/12/2014
    8. Фестивал науке је управо почео у Београду, а тиме и представљање Архитектонског факултета у оквиру фестивала са програмом “Све у свему: Простор”. У приземљу некадашње Робне куће Клуз, од раних јутарњих сати тим Архитектонског факултета се дружи са ученицима основних и средњих школа из Београда и Србије, а током викенда нас очекују и породичне посете и разнолика публика сачињена од најмлађих до најстаријих посетилаца...
  • Избор: др Марија Маруна, дипл.инж.арх.

    By Архитектонски факултет on 05/12/2014
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, Београд, Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Урбанизам и просторно палнирање, ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се др МАРИЈА МАРУНА, дипл.инж.арх., изабере у звање ванредног професора на Департману за урбанизам за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Избор: др Ружа Окрајнов-Бајић, дипл.грађ.инж.

    By Архитектонски факултет on 05/12/2014
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, Београд, Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Архитектонско конструктерство, ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се др РУЖА ОКРАЈНОВ-БАЈИЋ, дипл.грађ.инж., изабере у звање доцента на Департману за архитектонске технологије за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Курс 14.1. – Ликовно приказивање у архитектури: други колоквијум

    By Архитектонски факултет on 05/12/2014
    Обавештење студентима друге године ОАСА 2014/15 који похађају Курс 14.1. - Ликовно приказивање у архитектури у групи професора Јеленковића, средом од 18 до 22h: Други колоквијум је заказан за среду, 10. децембра од 18 до 20:30h. На колоквијум донети папир формата 50x70цм, лепак и материјале са вежби.