UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Festival nauke Beograd 2014 – od 4. do 7. decembra

Arhitektonski fakultet u Beogradu učestvuje na ovogodišnjem Festivalu nauke od 4. do 7. decembra 2014. godine u Zepter Expo centru (zgrada bivšeg Kluza na uglu Masarikove i Resavske ulice u Beogradu).

U četvorodnevnom nastupu, Arhitektonski fakultet će se predstaviti najmlađoj publici, učenicima osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije kroz interaktivnu postavku “Sve u svemu: Prostor” smeštenu u prizemlju čuvene robne kuće Kluz.

Šta je arhitektura, kako se oblikuje prostor, šta znači zanimanje arhitekte i ko su najznačajniji arhitekti u Srbiji do danas, kao i mini kviz o najprepoznatljivijim zdanjima kod nas su samo neke od oblasti o kojima će sa publikom razgovarati višečlana delegacija učesnika sa našeg fakulteta.

Festival_nauke_AF_main
Izlog Zepter Expo centra (Masarikova ul. 4 , Beograd)

Arhitektonski fakultet učestvuje na ovom festivalu sa ciljem popularizacije arhitekture i mogućnostima profesionalnog usmerenja i akademskog obrazovanja koju ova institucija nudi.

Festival nauke je tradicionalna godišnja manifestacija koja okuplja univerzitete i ostale institucije koje se bave razvojem nauke u Srbiji. Svake godine ovaj festival poseti preko 20,000 ljudi od kojih preko 15,000 učenika iz više od 300 osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije.

Više o programu 8. festivala nauke pod sloganom “Sve je moguće” možete pronaći na web adresi festivala www.festivalnauke.org.

Festival nauke 2014:
Festival_nauke_2013_04
Festival_nauke_2013_02
Festival_nauke_2013_03
Festival_nauke_2013_01

Arhitektonski fakultet se zahvaljuje kompanijama Karteks i Galit na pruženoj tehničkoj podršci.

karteks_logo
Galit_logo