UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izbor: dr Ksenija Lalović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 18/09/2014
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno planiranje stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Ksenija Lalović, dipl.inž.arh., izabere u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za urbanizam za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Termin konsultacija kod dr Ljiljane Blagojević

    By Arhitektonski fakultet on 18/09/2014
    Termin konsultacija u kabinetu 234, dr Ljiljane Blagojević, vanrednog profesora, u jesenjem semestru školske 2014/2015. godine, biće ponedeljkom, od 15 do 17 časova.
  • Nagrađeni radovi na konkursu za idejno rešenje VIP Mobile Data Centra

    By Arhitektonski fakultet on 18/09/2014
    Predstavljamo Vam rezultate studentskog konkursa za izradu idejnog arhitektonskog rešenja VIP Mobile Data Centra u Bloku 51 u Novom Beogradu. Konkurs je raspisao Arhitektonski fakultet u Beogradu u saradnji sa VIP Mobile i trajao je od 25. jula do 25. avgusta 2014. godine. Cilj Konkursa je izbor najboljeg Idejnog arhitektonsko-urbanističkog rešenja objekta VIP Mobile Data Centra, koje će omogućiti optimalno prostorno iskorišćenje prostora, efikasnost i funkcionalnost, u skladu sa standardima i normama za ovu vrstu delatnosti.