УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Избор: др Ксенија Лаловић, дипл.инж.арх.

    By Архитектонски факултет on 18/09/2014
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисијe за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Урбанизам и просторно планирање ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се др Ксенија Лаловић, дипл.инж.арх., изабере у звање ванредног професора на Департману за урбанизам за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Термин консултација код др Љиљане Благојевић

    By Архитектонски факултет on 18/09/2014
    Термин консултација у кабинету 234, др Љиљане Благојевић, ванредног професора, у јесењем семестру школске 2014/2015. године, биће понедељком, од 15 до 17 часова.
  • Награђени радови на конкурсу за идејно решење ВИП Мобиле Дата Центра

    By Архитектонски факултет on 18/09/2014
    Представљамо Вам резултате студентског конкурса за израду идејног архитектонског решења ВИП Мобиле Дата Центра у Блоку 51 у Новом Београду. Конкурс је расписао Архитектонски факултет у Београду у сарадњи са VIP Mobile и трајао је од 25. јула до 25. августа 2014. године. Циљ Конкурса је избор најбољег Идејног архитектонско-урбанистичког решења објекта ВИП Мобиле Дата Центра, које ће омогућити оптимално просторно искоришћење простора, ефикасност и функционалност, у складу са стандардима и нормама за ову врсту делатности.