UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs

Studentska organizacija AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u poslovnom i optimističnom timskom okruženju. Internacionalna dimenzija organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, koji su nakon diplomiranja spremni da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, lakše uočavaju prilike, ali su i u mnogome konkurentniji na tržištu rada.

Za 6 meseci, koliko traje jedno iskustvo u timu, studenti imaju priliu da kroz timski rad nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti, usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stuču priliku da vode tim, ali i čitavu funkcionalnu oblast.

Ukoliko i sami želite da postanete deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošaljete prijavu do 20.08.2014. nakon čega ćete biti kontaktirani u najkraćem roku radi daljeg procesa selekcije.

Prijavu možete popuniti na sledećem linku: https://podio.com/webforms/9014810/665792

Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC možete pronaći na zvaničnom sajtu:
http://aiesec.org.rs/

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC_logo_o