UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
javnipoziv 12 copy

Konkurs za univerzitetsku radnu praksu

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2014.

BG praksa se realizuje petu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 16 gradskih preduzeća, 17 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 11 gradskih opština, 14 ustanova kulture i 5 sportskih centara i Gradsko veće grada Beograda.

Otvoreno je ukupno 335 mesta na 235 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo.

Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi. BG PRAKSA će se ove godine realizovati kao dvomesečna letnja praksa bez novčane nadoknade počevši od 1.avgusta 2014. godine.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu, tri fakulteta Univerziteta Umetnosti i jedne visoke škole strukovnih studija.

Na konkurs koji je otvoren od 27. juna do 10. jula 2014. godine mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti završnih godina tako što će popuniti elektronski formular na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2014) i priložiti skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

Na navedenom sajtu nalazi se i integralni tekst konkursa i vodič kroz konkurs radi lakšeg pronalaženja željenih pozicija za obavljanje prakse.

Više informacija o konkursu: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2014

BGPRAKSA2014_tablica