УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс за БГ Праксу 2014: нови циклус универзитетске радне праксе

javnipoziv 12 copy

Конкурс за универзитетску радну праксу

Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2014.

БГ пракса се реализује пету годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената.

У програму Универзитетске радне праксе ове године учествује 16 градских предузећа, 17 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 11 градских општина, 14 установа културе и 5 спортских центара и Градско веће града Београда.

Отворено је укупно 335 места на 235 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство.

Сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду о обављеној пракси. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као двомесечна летња пракса без новчане надокнаде почевши од 1.августа 2014. године.

Овогодишњи позив је упућен студентима са 24 факултета Универзитета у Београду, три факултета Универзитета Уметности и једне високе школе струковних студија.

На конкурс који је отворен од 27. јуна до 10. јула 2014. године могу се пријавити сви заинтересовани студенти завршних година тако што ће попунити електронски формулар на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду (http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2014) и приложити скенирану потврду о редовном студирању.

На наведеном сајту налази се и интегрални текст конкурса и водич кроз конкурс ради лакшег проналажења жељених позиција за обављање праксе.

Више информација о конкурсу: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2014

BGPRAKSA2014_tablica