UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Video konferencija

Ambasada Kraljevine Holandije u Beogradu, organizuje TEDxBinnenhof 2014, globalni događaj tokom koga se predstavljaju inovativne ideje iz Holandije.

Ovogodišnja konferencija je naslovljena Global Challenges | Dutch Solutions i sadrži 10 predavanja. Konferencija se održava posredstvom video linka iz čuvene sale Ridder u Binnenhof-u, centru holandske politike, u Hagu.

Ambasadama Kraljevine Holandije širom sveta omogućen je prenos događaja. Ambasada u Beogradu, uz pomoć Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i studentskih organizacija tri fakulteta, organizuje prenos ovog događaja u Beogradu.

Konferenciju će otvoriti njegova ekselencija gospodin Laurent Stokvis, ambasador Holandije, a potom će predstavnik Philips-a održati kratku prezentaciju o inovacijama u Philips-u.

U toku konferencije biće organizovana polusatna panel diskusija u kojoj će učestvovati po jedan nastavnik tri tehnička fakulteta Univerziteta u Beogradu: prof. dr Milica Jovanović Popović (Arhitektonski fakultet), prof. dr Zorana Naunović (Građevinski fakultet) i doc. dr Željko Đurišić (Elektrotehnički fakultet).

Moderator panel diskusije je Iva Babić, asistent Elektrotehničkog fakulteta.

Mesto i vreme

On-lajn video konferencija će se održati u ponedeljak 31.3.2014. (od 13:15 do 16:30 časova), u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73/I.

https://www.facebook.com/events/1424709754444054

TEDxBINNENHOF_logo_white_big

Dokumenti

Ovde možete da preuzmete preliminarni program TEDxBinnenhof 2014 konferencije i apstrakte predavanja:

TEDxBinnenhof 2014 – preliminarni program TEDxBinnenhof 2014 – apstrakti predavanja