UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
 • en
 • sr
 • Svečana dodela diploma 4. aprila 2014.

  By Arhitektonski fakultet on 26/03/2014
  Svečana dodela diploma studentima Master akademskih studija Arhitektura, koji su diplomirali školske 2012/2013. godine, održaće se u petak, 4. aprila 2014. godine u 14 sati u amfiteatru Fakulteta.
 • Izložba uglednih studentskih portfolija 2014 (PRODUŽEN ROK)

  By Arhitektonski fakultet on 26/03/2014
  Obaveštavamo Vas da je u cilju bližeg upoznavanja nastavnog osoblja i studenata sa procesom akreditacije prema RIBA standardima, organizovano predstavljanje uglednih studentskih portfolija u formi izložbe, koja će trajati od srede, 26. marta, do nedelje, 30. marta, u Svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta. U navedenom periodu biće prikazani ugledni primeri kompletiranih portfolio mapa studenata Arhitektonskog fakulteta, po jedan primer sa svake godine Osnovnih i Master akademskih studija. Molimo Vas da posetite izložbu i upoznate se sa ovim segmentom akreditacije.
 • Izbor: Višnja Sretović Brković, dipl.inž.arh. i Matija Brković, dipl.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 26/03/2014
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaji Komisija za izbor istraživača – saradnika, stavljaju na uvid javnosti. Komisije predlažu da se Višnja Sretović Brković, dipl.inž.arh. i Matija Brković, dipl.inž.arh. izaberu u istraživačko zvanje istraživač – saradnik. Izveštaji Komisija se nalaze u Opštoj službi Fakulteta (II sprat, soba 204) i dostupani su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.