УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
 • en
 • sr
 • Свечана додела диплома 4. априла 2014.

  By Архитектонски факултет on 26/03/2014
  Свечана додела диплома студентима Мастер академских студија Архитектура, који су дипломирали школске 2012/2013. године, одржаће се у петак, 4. априла 2014. године у 14 сати у амфитеатру Факултета.
 • Изложба угледних студентских портфолија 2014 (ПРОДУЖЕН РОК)

  By Архитектонски факултет on 26/03/2014
  Обавештавамо Вас да је у циљу ближег упознавања наставног особља и студената са процесом акредитације према RIBA стандардима, организовано представљање угледних студентских портфолија у форми изложбе, која ће трајати од среде, 26. марта, до недеље, 30. марта, у Свечаној сали Архитектонског факултета. У наведеном периоду биће приказани угледни примери комплетираних портфолио мапа студената Архитектонског факултета, по један пример са сваке године Основних и Мастер академских студија. Молимо Вас да посетите изложбу и упознате се са овим сегментом акредитације.
 • Избор: Вишња Сретовић Брковић, дипл.инж.арх. и Матија Брковић, дипл.инж.арх.

  By Архитектонски факултет on 26/03/2014
  Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештаји Комисија за избор истраживача – сарадника, стављају на увид јавности. Комисије предлажу да се Вишња Сретовић Брковић, дипл.инж.арх. и Матија Брковић, дипл.инж.арх. изаберу у истраживачко звање истраживач – сарадник. Извештаји Комисија се налазе у Општој служби Факултета (II спрат, соба 204) и доступани су јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.