UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Kurs 12.1. – Arhitektonske konstrukcije 2: Nadoknada predavanja

    By Arhitektonski fakultet on 06/12/2013
    Nadoknada predavanja od 05.12.2013. godine iz Kursa 12.1. – Arhitektonske konstrukcije 2, biće obavljena na sledeća tri predavanja, tako da će predavanja počinjati četvrtkom u 11 časova i završavati se u 13 časova, bez pauze.
  • Predavanje Álvaro Gómez-Ferrer Bayo: Valensija, pogled u budućnost iz istorijske perspektive

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 06/12/2013
    Španski kulturni centar Institut Servantes organizuje predavanje koje će održati španski arhitekta Álvaro Gómez-Ferrer Bayo, pod naslovom: Valensija, pogled u budućnost iz istorijske perspektive. Govoriće o razvoju i evoluciji arhitekture u Valensiji, a biće obezbeđen i simultani prevod na srpski.
  • KADAR DA BUDEM KADAR: prijave za učešće

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 06/12/2013
    Američka privredna komora u Srbiji i Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u 7. generaciji polaznika programa za unapređenje zapošljivosti:...Pozivamo studente završnih godina fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu koji poseduju odlično znanje engleskog jezika i rada na računaru, visok prosek i visoku motivaciju. Predviđeno je da program pohađa 30 visoko motivisanih mladih ljudi - studenata Univerziteta u Beogradu, koji po završetku programa dobijaju jedinstveni sertifikat o pohađanju treninga.