УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
 • en
 • sr
 • Курс 12.1. – Архитектонске конструкције 2: Надокнада предавања

  By Архитектонски факултет on 06/12/2013
  Надокнада предавања од 05.12.2013. године из Курса 12.1. – Архитектонске конструкције 2, биће обављена на следећа три предавања, тако да ће предавања почињати четвртком у 11 часова и завршавати се у 13 часова, без паузе.
 • Предавање Álvaro Gómez-Ferrer Bayo: Валенсија, поглед у будућност из историјске перспективе

  By Архитектонски факултет_Уредник on 06/12/2013
  Шпански културни центар Институт Сервантес организује предавање које ће одржати шпански архитекта Áлваро Гóмез-Феррер Баyо, под насловом: Валенсија, поглед у будућност из историјске перспективе. Говориће о развоју и еволуцији архитектуре у Валенсији, а биће обезбеђен и симултани превод на српски.
 • КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР: пријаве за учешће

  By Архитектонски факултет_Уредник on 06/12/2013
  Америчка привредна комора у Србији и Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у 7. генерацији полазника програма за унапређење запошљивости:...Позивамо студенте завршних година факултета у саставу Универзитета у Београду који поседују одлично знање енглеског језика и рада на рачунару, висок просек и високу мотивацију. Предвиђено је да програм похађа 30 високо мотивисаних младих људи - студената Универзитета у Београду, који по завршетку програма добијају јединствени сертификат о похађању тренинга.