УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Презентација пројекта: ’Модел за Савамалу’ у оквиру Урбаног Инкубатора Београд

UIB-logo

Позивамо Вас на презентацију пројекта “Модел за Савамалу” у оквиру Урбаног Инкубатора: Београд. Досадашњи рад на пројекту биће представљен кроз део готове макете:

…За информацијама о Савамали не вреди трагати само у књигама и архивима. Оно је превасходно похрањено у сећањима њених становника, па зато до њега и није лако доћи. Пројекат А Модел фор Савамала прикупиће та знања Савамалаца, да би она убудуће била доступна свим заинтересованима. Посебну пажњу пројекат ће посветити изради макете Савамале у размери 1:200, на којој ће његови учесници радити више месеци, уз помоћ стручњака из иностранства. Осим што ће верно приказивати изглед Савамале, та ће макета допринети и прикупљању информација од Савамалаца, као и дистрибуцији прикупљених информација…

Презентација ће се одржати у суботу, 16. новембра 2013. године од 16.30 до 17.30 часова, а у оквиру завршне презентације пројекта Урбан Инкубатор: Београд 2013. Место презентације је Галерија ИБМ (испод Бранковог моста) у Црногорској улици бр. 10-12, Београд.

Добродошли!

MODEL-FOR-SAVAMALA-invitation