UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Screenshot 2023-11-16 at 09.59.30

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi se održava kao onlajn događaj – 15. novembra, sa početkom u 10 časova.Ceo događaj se odvija na posebno kreiranoj digitalnoj  platformi, u virtuelnom prostoru reprezentativnog zdanja Vlade Republike Srbije. Veoma je zanimljiv i interaktivan i zato verujemo da će ti se dopasti.Na dan održavanja Sajma na platformu se ulazi klikom na crveni baner sa desne strane na kojem piše SAJAM 2023/2024. Otvoriće se nova stranica na kojoj se nalazi virtuelni prostor zgrade Vlade Republike Srbije gde se Sajam održava.

Na sajmu studente pet državnih univerziteta: Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Nišu, Univerziteta u Novom Sadu i Državnog univerziteta u Novom Pazaru, očekuje bogat program – tribine, čet rumovi, štandovi organa i univerziteta i kolege iz javne uprave koji će predstaviti ponudu od 890 mesta za stručnu praksu u 73 organa javne uprave u 33 grada i opštine.

Zato je važno je da na ovom sajtu i na platformi Sajma pogledaš program kako bi znao/la raspored različitih sadržaja koje Sajam nudi.

Stručna praksa u javnoj upravi za moj univerzitet

Na ovogodišnjem Sajmu smo kreirali 5 prezentacija u posebnim virtuelnim  „slušaonicama“ za 5 državnih univerziteta. Radi se o onlajn sastancima kreiranim preko Google Meet aplikacije.   U tim „slušaonica“ predstavnici univerziteta će predstaviti kako izgleda proces prijavljivanja i selekcije za praksu u organima javne uprave.  Moći ćeš da ih pitaš sve što te zanima o tom procesu.

Sesijama će prisustvovati i predstavnici organa koji nude praksu studentima tog univerziteta. Njih ćeš moći da pitaš sve što te zanima o praksi u njihovom konkretnom organu.