UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Uspeh naših studenata na međunarodnom konkursu za studente i mlade arhitekte Extinction museum, u organizaciji platforme YAC – Young Architects Competition

00 NASLOVNA

Studenti druge godine Master akademskih studija Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta, Katarina Mančić i Luka Vujović, učestvovali su na konkursu Extinction Museum, u organizaciji platforme YAC – Young Architects Competition, u okviru predmeta Tematsko istraživanje pod mentorstvom prof. Dejana Miletića i ass. Hristine Meseldžije, i u velikoj i jakoj konkurenciji osvojili Priznanje.

Konkurs sprovodi međunarodna organizacija YAC – Young Architects Competition  (www.youngarchitectscompetitions.com) koja ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju arhitektonskih konkursa namenjenih mladim profesionalcima širom sveta. Sa fokusom na istraživački pristup projektovanju, kroz saradnju sa renomiranim međunarodnim arhitektonskim firmama, ova organizacija ima za cilj afirmaciju i promociju arhitektonske konkursne prakse među studentima i mladim arhitektama.

Više o nagrađenim radovima možete saznati na sledećem linku:
https://www.youngarchitectscompetitions.com/past-competitions/extinction-museum

Sveska

01

02

03

04

PLAKAT