UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, BEOGRAD
  • en
  • sr
Slider control shadow

OBAVEŠTENJE
Studentska služba će raditi od 10.00 do 14.00 časova u periodu od 16. jula do 10. avgusta 2018. godine. Zahteve za izdavanje diplome i popunjene ankete će se primati u Studentskoj službi od 10.00 do 13.00 časova. Studentima koji nisu popunili anketu, Zahtev za izdavanje diplome neće biti prihvaćen.

Odabrane vesti

Događaji na fakultetu…

Prijemni ispit 2018 je završen!

Molimo Vas da pratite ovaj deo vebsajta (Prijemni ispit 2018. za upis u prvu godinu studijskih programa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu) gde se ažuriraju sve informacije vezane za ovogodišnji prijemni ispit.

Hashtag: #PrijemniispitAF2018

Prilog o TWIST BOX-u prikazan u okviru Dnevnika 2 | © Radio-televizija Srbije

Objekt se može prilagoditi i našim uslovima pa se sa gradskim arhitektom dogovaraju o njegovom testiranju pre takmičenja.

„Naša ideja je da kuću sklopimo i montiramo ovde u Beogradu, da je pokažemo i našoj javnosti pošto tu ima raznih rešenja tehničkih i projektnih koje bi naša javnost prvi put mogla da vidi“, Nataša Ćuković-Ignjatović, docent Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Projekat ima podršku Vlade, ali za njegovu realizaciju treba dosta novca pa se traže privrednici koji će studentima pomoći da sagrade kuću budućnosti…

Aktuelne vesti