УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Oтварање онлајн сајма стручне праксе у јавној управи, 15.11. у 10 сати

Screenshot 2023-11-16 at 09.59.30

Сајам студентске стручне праксе у јавној управи се одржава као онлајн догађај – 15. новембра, са почетком у 10 часова.Цео догађај се одвија на посебно креираној дигиталној  платформи, у виртуелном простору репрезентативног здања Владе Републике Србије. Веома је занимљив и интерактиван и зато верујемо да ће ти се допасти.На дан одржавања Сајма на платформу се улази кликом на црвени банер са десне стране на којем пише САЈАМ 2023/2024. Отвориће се нова страница на којој се налази виртуелни простор зграде Владе Републике Србије где се Сајам одржава.

На сајму студенте пет државних универзитета: Универзитета у Београду, Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Нишу, Универзитета у Новом Саду и Државног универзитета у Новом Пазару, очекује богат програм – трибине, чет румови, штандови органа и универзитета и колеге из јавне управе који ће представити понуду од 890 места за стручну праксу у 73 органа јавне управе у 33 града и општине.

Зато је важно је да на овом сајту и на платформи Сајма погледаш програм како би знао/ла распоред различитих садржаја које Сајам нуди.

Стручна пракса у јавној управи за мој универзитет

На овогодишњем Сајму смо креирали 5 презентација у посебним виртуелним  „слушаоницама“ за 5 државних универзитета. Ради се о онлајн састанцима креираним преко Google Meet апликације.   У тим „слушаоница“ представници универзитета ће представити како изгледа процес пријављивања и селекције за праксу у органима јавне управе.  Моћи ћеш да их питаш све што те занима о том процесу.

Сесијама ће присуствовати и представници органа који нуде праксу студентима тог универзитета. Њих ћеш моћи да питаш све што те занима о пракси у њиховом конкретном органу.