UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

12354

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“ i učešće pet državnih univerziteta i 56 organa javne uprave i ove godine organizuje Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2022/2023.

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2022/2023 održaće se 9. novembra 2022. godine, od 10.00 do 17.30 časova, kao online događaj, u virtuelnom prostoru Narodne skupštine Republike Srbije, prema programu koji će omogućiti interaktivanu i dinamičnu manifestaciju, sa velikim brojem istovremenih sesija, tematskih tribina i panela, čet i video poseta štandovima organa i univerziteta učesnika Sajma.

S tim u vezi pozivamo studente Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Kragujevcu, Unicerziteta u Nišu, Univerziteta u Novom Sadu i Državnog univerziteta u Novom Pazaru, da posete Sajam, upoznaju se sa ponudom stručne prakse koju su za njih pripremili organi učesnici Sajma, susretnu se sa kolegama iz javne uprave i dobiju relevantne informacije kako do stručne prakse i mogućnostima koje pruža stručna praksa u javnoj upravi.