УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ОНЛАЈН ПРЕДАВАЊЕ: ИЗГРАДЊА ПАСИВНИХ КУЋА И ОДРЖИВА АРХИТЕКТУРА / PASSIVE HOUSE CONSTRUCTION AND SUSTAINABLE ARCHITECTURE

GBS lecture Belgrade_final

Позивамо све заинтересоване студенте да се прикључе онлајн предавању са дискусијом на тему ИЗГРАДЊА ПАСИВНИХ КУЋА И ОДРЖИВА АРХИТЕКТУРА / PASSIVE HOUSE CONSTRUCTION AND SUSTAINABLE ARCHITECTURE које ће се одржати у понедељак, 24. октобра 2022. године у 16 часова преко платформе ЗООМ.

Ово предавање је резултат сарадње са непрофитном програмом летње школе Green.Building.Solutions. (GBS) и представља гостујуће предавање у склопу предмета Зелена архитектура на 3. години ОАСА и ИАСА, као и предмета Пројектовање и грађење у складу са климом на 1. години МАСА, али је отворено за све студенте и друге заинтересоване за проблеме одрживог грађења и климатских промена.

Уз учешће еминентних предавача, студенти ће добити увид у почетке изградње пасивних кућа као и изазове одрживе градње на пионирским примерима оваквог грађења у Аустрији, пре свега на примеру награђиваног нискоенергетског студентског дома ОеАД (оеадстудентхоусинг.ат).

Више информација о предавачима и садржају предавања можете наћи овде.

Зоом линк за приступ онлајн предавању https://us02web.zoom.us/j/84172496012 

Придружите се овој онлајн сесији и узмите учешће у дискусији зашто је важна сарадња за одрживо (грађено) окружење!