UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

ONLAJN PREDAVANJE: IZGRADNJA PASIVNIH KUĆA I ODRŽIVA ARHITEKTURA / PASSIVE HOUSE CONSTRUCTION AND SUSTAINABLE ARCHITECTURE

GBS lecture Belgrade_final

Pozivamo sve zainteresovane studente da se priključe onlajn predavanju sa diskusijom na temu IZGRADNJA PASIVNIH KUĆA I ODRŽIVA ARHITEKTURA / PASSIVE HOUSE CONSTRUCTION AND SUSTAINABLE ARCHITECTURE koje će se održati u ponedeljak, 24. oktobra 2022. godine u 16 časova preko platforme ZOOM.

Ovo predavanje je rezultat saradnje sa neprofitnom programom letnje škole Green.Building.Solutions. (GBS) i predstavlja gostujuće predavanje u sklopu predmeta Zelena arhitektura na 3. godini OASA i IASA, kao i predmeta Projektovanje i građenje u skladu sa klimom na 1. godini MASA, ali je otvoreno za sve studente i druge zainteresovane za probleme održivog građenja i klimatskih promena.

Uz učešće eminentnih predavača, studenti će dobiti uvid u početke izgradnje pasivnih kuća kao i izazove održive gradnje na pionirskim primerima ovakvog građenja u Austriji, pre svega na primeru nagrađivanog niskoenergetskog studentskog doma OeAD (oeadstudenthousing.at).

Više informacija o predavačima i sadržaju predavanja možete naći ovde.

Zoom link za pristup onlajn predavanju https://us02web.zoom.us/j/84172496012 

Pridružite se ovoj onlajn sesiji i uzmite učešće u diskusiji zašto je važna saradnja za održivo (građeno) okruženje!