UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

07_Igor Rajkovic

Autor crteža: Igor Rajković

Obaveštavamo studente svih godina studija, ljubitelje slobodoručnog crteža, o predstojećoj studentskoj radionici koja ima za cilj da afirmiše crtačku veštinu i značaj crteža u arhitekturi. Naziv radionice „Strah od belog papira“ pojašnjava cilj ove akcije, da se stvaranjem sopstvenog imaginarnog sveta, putem arhitektonskog aparata, crteža i skice, pobedi strah od belog papira. Radionica će se organizovati u sklopu izložbe „Na liniji arhitekture“ u organizaciji BAB-a u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Arhitektonskim fakultetom, pod mentorstvom v. prof. arh Igora Rajkovića i ass. dr Ane Zorić.

Za učešće na radionici potrebno je da studenti ponesu odgovarajući materijal za rad (olovke, flomastere, naliv pero, papire ili skicenblok). Svi zainteresovani mogu poslati prijave za učešće na mejl adresu ana.zoric@arh.bg.ac.rs do subote, 02. 07. 2022. godine u 21 čas.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se pridruže događaju, i svojim učešćem doprinesu ovoj akciji, u nedelju, 03. 07. 2022. godine, u 12 časova, u galeriji LAG – tržni centar Galerija.