UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

OV 2022

UPUTSTVO ZA INDIVIDUALNE PRIJAVE

Prijavljivanje je obavezno! Broj mesta je ograničen, stoga vam savetujemo da ne oklevate sa prijavom – mesta ćemo sukcesivno popunjavati do pune kvote.

Vaše ime i prezime, kontakt telefon i godište pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do nedelje u ponoć 22.05.2022. godine.

Povratnu informaciju o potvrdi prijave kao i sve detalje posete poslaćemo vam putem elekronske pošte.

01-Faculty-of-Architecture-Building-scaled

Arhitektonski fakultet u Beogradu je jedinstvena škola arhitekture koja nudi raznovrstan program, mnoštvo zanimljivih predmeta i karijernih puteva koji će vam omogućiti da se slobodno ispoljite i kao student i kao budući profesionalac. Stoga vas pozivamo da nas posetite i već sada upoznate neke od nastavnika, iskusite jedan dan na fakultetu i steknete uvid u studentski život iz prve ruke!

Otvorena vrata će se održati u utorak, 24. maja 2022. godine u periodu 15.00-18.00 sati.

Neophodno je da se prijavite za učešće na sledeći način: vaše ime i prezime, kontakt telefon i godište pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do nedelje u ponoć 22.05.2022. godine.

Tokom otvorenih vrata, posetićete kolokvijum iz predmeta OA121 – Prostor i oblik sa prve godine Osnovnih akademskih studija Arhitektura, gde ćete moći da vidite radove studenata, razgovarate sa studentima o njihovim utiscima, poslušati savete nastavnika i steći uvid o studijama arhitekture.

DOBRODOŠLI NA ARHITEKTONSKI FAKULTET!

02-Faculty-of-Architecture-Aula-scaled

220_NedSaArh_13-scaled

220_NedSaArh_4-scaled